HP Jet Fusion 580

Vi har börjat vår nedräkning till den nya HP 500 seriens lansering. En banbrytande skrivarserie som kommer att möjliggöra avancerade utskrifter för en mindre budget jämfört med HPs tidigare serier i industrimaskin-segmentet. De första leveranserna sker i februari 2019. Vi räknar dagarna till dess!

Det som huvudsakligen skiljer mellan 540 samt 580 modellerna åt är att 540 modellen är monochrome medan 580 kan skriva ut i fullfärg. Båda maskinerna är dock framtidssäkrade för nya agenter och material samt egenskaper som ledande och halvledande material. Utskrifterna kommer alltså kunna få inbyggda funktioner och inte bara form och hållfasthetsegenskaper.

Maskinerna avses främst att användas till utskrift av prototyper, men även mindre följd-serier.
Är dock syftet att skriva ut färdiga produkter bör man rikta blickarna mot 4200 modellen. Att skriva ut produkter med en sådan modell är mycket mer kostnadseffektivt, men kommer till en högre startkostnad.

Branscher som den nya 500 serien vänder sig till är bland annat arkitekter, skolor och utvecklingsavdelningar. Detta eftersom maskinerna är betydligt smidigare och anpassade för kontorsändamål. Det behövs inget industrigolv och det finns inga speciella krav på ventilation. Buller och brus är också rejält reducerat.
Med 500 seriens betydligt mindre storlek är det möjligt att få in den i en kontorsmiljö utan problem. Den är exempelvis designad att gå igenom en vanlig 90 cm centimeters dörr.

Allt är integrerat i maskinen. Du får hela utskrifts-processen i en maskin. Inga byggvagnar eller lösa delar. Hela processen sker i maskinen.

Ladda ned produktmaterial om 540 skrivaren här

Med 500 serien går inget material till spillo. När avsvalning-processen är över, sugs överskottsmaterial tillbaka för återanvändning. En besparing av resurser och förslitning av vår planet.

Startkostnaden är betydligt lägre än 4200 serien. Du får en 540 maskin för omkring 1 mkr, medan 580 serien kostar runt 1,5 mkr. Är du intresserad av en 500 serie modell finns det olika sätt att gå tillväga. Det finns självklart möjlighet att köpa den direkt, men vi erbjuder även leasinglösningar samt möjlighet att hyra en maskin. Vi erbjuder ett pris på 27700 kr / månad för leasing. Detta för en period på 36 månader.

När kan man förvänta sig att serien släpps för återförsäljare? Den monokroma 540 serien släpps först och kommer börja levereras kring februari-mars 2019. Fullfärg 580 serien är estimerat till maj-juni 2019.

På 3D Center kommer vi att visa upp den monokroma 540 modellen i början av det nya året, kring januari-februari. Du har möjlighet att komma och se den live hos oss genom att anmäla dig till en kostnadsfri workshop.

Längre fram på vårkanten kommer vi även att erbjuda visning av 580 serien. Så passa på att kom förbi och upplev maskinerna först i Sverige!

Kontakta oss om du är intresserad av att förboka en skrivare.